FOTOGRAF

VÄLKOMMEN! MITT NAMN ÄR JONAS FALK

Fotograf Bröllop Skåne

Jaha, hur blir man bröllopsfotograf? Det började 2003 med farsans digitala kompaktkamera. En dag utan vettigare sysslor tog jag kameran med på en promenad i kvarteret. Det blev några bilder som inte var ett dugg bättre än om “vem som helst” hade tagit dem. Men det blev fler promenader. Fler bilder. Och fler misslyckanden. Men så tog jag en bild, en sån som får en att tänka “Yes, nu jävlar!”. Bilden hade ett djup som jag än idag behöver kämpa för att hitta, och det gav mersmak. Men vägen till att bli fotograf har varit lång. Fotograf bröllop Skåne.

Jag drev vid den tiden företag inom webbutveckling, och när en av mina kunder såg mina bilder frågade han spontant om han fick anlita mig som fotograf också. Jag hade landat mitt första uppdrag. Uppdragen blev fler och fler och företaget växte. Idag tar jag inte längre några uppdrag inom webbutveckling då jag hellre fokuserar fullt ut på fotograferandet. Fotograf bröllop Skåne!

2010 gick flyttlasset från Växjö till Helsingborg, en helt fantastisk stad att fotografera i! Ljuset på västkusten är speciellt, särskilt de vackra solnedgångar som Helsingborg bjuder på. De stränder och kustlinjer vi har omkring oss är en lyx som jag tar tillvara i arbetet.Så! Så blev i alla fall jag bröllopsfotograf. I den korta versionen.

Förutom att jag sysslar med uppdragsfotografering är jag även bildleverantör till två av landets främsta bildbyråer, Scandinav och Johnér.

Glöm inte höra av dig! Och förresten, jag vill gärna påminna er om att följa mig på Instagram!

Hälsningar
Jonas Falk
Fotograf bröllop Skåne.